Telefoon: +31 72 820 0337
Fax: +31 84 870 1140
E-mail: info@vbex.nl 

Opslag

VBEX heeft de beschikking over variabele capaciteit in opslag in Noord-Holland. Voor zowel de kleine als grote ondernemer. Het totale proces is geautomatiseerd in een WMS (Warehouse Management Systeem). Hierdoor is VBEX uitstekend in staat uw warehouse activiteiten te verzorgen.

DIverse soorten opslag

De opslagruimte die VBEX kan aanbieden is ideaal voor bedrijven die ruimte nodig hebben voor seizoensgebonden goederen, promotiemateriaal, voorraden, archieven of andere objecten. Ook voor webshop houders is de door VBEX aangeboden opslagruimte zeer geschikt. VBEX biedt ook opslagruimte aan voor grote goederenopslag.

Online WMS

Alle faciliteiten zijn voorzien van barcode scanning en een online WMS. Hierdoor bent u continue op de hoogte van de status van uw voorraad en kunt u deze altijd afroepen. De afroep van goederen kan op stuks- en op palletniveau. Door uw voorraadbeheer uit te besteden bespaard u kosten op het gebied van huisvesting en personeel.

Webwinkel

VBEX kan op eenvoudige wijze een koppeling realiseren tussen het WMS van VBEX en uw webshop. Op deze manier kan VBEX uw orders verzamelen, verpakken en zelfs verzenden. Hiermee verkort u de doorlooptijd van de bestellingen van uw klanten. Zo geniet u daadwerkelijk van one-stop-shopping.

© 2013 VBEX Full Service Logistics