Telefoon: +31 72 820 0337
Fax: +31 84 870 1140
E-mail: info@vbex.nl 

Zeevracht en luchtvracht

Naast wegtransport behoren ook zeevracht en luchtvracht tot het dienstenpakket van VBEX. Met een wereldwijd netwerk, voert VBEX maximale controle uit op uw import- en exportzendingen. Op een persoonlijke wijze, maximaal bereikbaar en oplossingsgericht. Op deze manier kunt u zich richten op andere zaken. VBEX volgt uw zending via zeevracht of luchtvracht op orderniveau en draagt zorg voor tijdig vertrek en aankomst.

Zeevracht

Door volumes in zeevracht te combineren kan VBEX u concurrerende tarieven bieden. Daarnaast heeft VBEX de knowhow en flexibiliteit om maatwerk te bieden voor uw zeevracht. VBEX verzorgt de verschepingen naar of van Rotterdam, maar kan ook stukgoed zendingen aanbieden vanuit het Verre Oosten naar Nederland. 

Luchtvracht

VBEX kan snel inspelen op spoedeisende luchtvrachtzendingen. Met het wereldwijde netwerk kan VBEX bovendien ook op lokaal niveau een passende oplossing bieden.

Douane service

Voor uw zeevracht of luchtvracht verzorgt VBEX de benodigde douane documentatie. Alle aangiftes gaan per EDI, een directe computer aansluiting met de douane. Deze staat garant voor een spoedige vrijgave van uw zending.

Transportverzekering

Ook al wordt uw zeevracht of luchtvracht met de grootste zorg behandeld, er kan altijd iets onverwachts gebeuren. De rederijen en airlines werken echter onder hun eigen condities en deze beperken vaak de aansprakelijkheid op schade. Hierdoor is er geen 100% dekking voor schade op uw zending. U kunt zich hier tegen verzekeren. VBEX kan u dit uit handen nemen en direct een polis laten opmaken.

Fumigatie

Containers uit niet-Europese landen kunnen gevaarlijke stoffen bevatten. VBEX beschikt via haar netwerk over gasmeetdeskundigen die alle containers meten die gelost worden. Zo weet u zeker dat er een veilige werksituatie is conform de ARBO regelgeving.

© 2013 VBEX Full Service Logistics